måndag 12 april 2010

b-b-brownhaired girl

Jag var inte Göteborgs fiercaste brunett idag, men jag försökte ju iallafall.






4 kommentarer:

Lin Lin Linda Li sa...

BABY!

Lin Lin Linda Li sa...

Förövrigt borde du överväga klassisk page. JAG ÄLSKAR BRUNHÅRIGA SAKER I KLASSISK PAGE. om nom nom. fina köket, förövrigt

rusty sa...

Mmm, finaste köket är hemtrevligt, speciellt på förmiddagarna då solen lyser in och kaffet kokar. Då öppnar man fönstret och lägger ut brödsmulor till de små fåglarna, så kommer de och håller en sällskap.

Jag har övervägt page, men faktum är ju fortfarande att jag har äckligt tunnt, fult hår. Hurpass lång page skulle du rekomendera? Jag har ju haft någon slags pseudo-page (pseudo, som man egentligen inte kan använda på det sättet som vi gjort/gör), men nu är det ju mer uppklippt där bak och det tycker jag inte om, för jag stylar aldrig upp mitt hår för jag är sämst, snål och allmänt lat.
Men visst passar det bruna på mig, ändå? Jag blev positivt överraskad i morse när jag tittade mig i spegeln. Från att gå till allmän apati till mmmjau är en trevlig upplevelse.

Lin Lin Linda Li sa...

Fina fina fåglarna <3 Jag har mest katter som vägrar låta mig gå någonstans överallt just nu.

Sluta pseudo-svåra dig va! Nej men, jag skulle nog satsa på att ha den någon centimeter nedanför hakan, för inramningens skull. Den behöver ju inte vara kort där bak för det, mer rak, vagt uppåtgående? Jag tänkte att det nog vore fint just för att få litet mer volym på ditt hår, jag tror du behöver ha det i en jämnlik längd liksom.

Ah, det tar ju litet tid att vänja sig med sådana drastiska förändringar, men ja, I approve! Jag älskar brunt hår så <3