tisdag 21 april 2015

Orkade inte arrangera bilderna i rätt ordning. Och extremt långt och nostalgisk kommentar om B-K.

Här några bilder från när jag och L var i Paris när vi var små skitar. Alltså de bilderna som sällan läggs upp eller delas.

Björn-Kato -- Min, Ps och Ls ständiga följeslagare under tonåren. En leksaksbandspelare jag köpte på en leksaksbutik för under hundralappen. Satt (allvarligt) och spelade in band för hand på min systers gamla stereo. Valde ihop låtar till en CD/mp3-skiva som stereon kunde hantera, brände, och satt sedan med fingrarna redo då man skulle trycka in REC och PLAY.
Det bästa med Björn-Kato är att det finns en mick, så man kunde spela in sin röst emellan låtarna. Som en hemgjord version av radio, då man presenterar låtar. Eller pratar fina minnen. Eller bara säger "Mjihihihihiiiii".
Och Linda har elektriskt hår på denna bild. Hihi.
Började packa 05:00 innan vi skulle åka. 
Och möblerna är min smak på inredning!


Linda är SJUK.
Nej, alltså allvarligt. 
Hon var sjuk under hela resan.


Som sagt, sjuk.


Sparkly wine on the floor.


Så mysigt att se i efterhand hur alla saker var utspridda över golvet där vi satt. Tex ölfimparburken, alla flaskor med sparkling wine (eeeh, hur mycket drack vi egentligen? Till vårat försvar så blev jag också sjuk. Så vi körde på planen att dricka bort sjuk:et varje dag.)


Dreggeeeeel. Dregelina.


Vi har spillt ut vinet på golvet, 
och försöker kompensera det med EN servett.


Jag gör mig i ordning för dagen. Så mysigt att min nuvarande lägenhet är nästan exakt likadan -- snedtak, litet "rustikt" och allmän här-är-min-vrå-känsla.


2 kommentarer:

Jenk sa...

Jag minns den resan! När var det?

rusty sa...

2008, tror jag? Eller 2009.