tisdag 7 juni 2011

På senaste tiden...

... Har jag fått grönsaks- och fruktdille. Häromdagen när min ömma moder var och hälsade på så gick jag hem med ett helt last av ovannämnda saker. Paprika, squash, aubergine, vitkål, persikor, banan, vattenmelon, honungsmelon, spenat, tomat... Det var roligt att lasta in så mycket nytt i kylen.

... Har jag raderat alla mina Facebook-spel.

... Har jag slutat använda smink. Helt.

... Har jag fått två nya fina kjolar av min ömma moder. Man kan snurra i dem så står de rätt ut. Sådant blir man glad av.

... Har jag fått ungefär världens största säng av min far. Att gå från en knapp 90 cm säng till en som man kan rulla runt i utan att stöta på sin granne är ett uppbyte som heter duga!

... Försöker jag mer eller mindre bli "vit", i den alkoholrelaterade bemärkelsen.

... Har jag börjat planera inför hösten som förhoppningsvis blir något annat än dagdriveri och misär. Önska mig lycka till!

3 kommentarer:

Lin Lin Linda Li sa...

Vad har du för planer för hösten då?

Och wow, ingen alkohol? Jag är imponerad :O

rusty sa...

Studera japanska grundkurs ett och två, men inte ta lån under tiden. Bara ta del av den trevliga sponsringen som man får från CSN, samt ha ett extrajobb vid sidan för att kunna betala hyran. Vill ut ur arbetslösheten, nao plz.

Nja, helt utan kommer jag väl inte vara. Hade tänkt vara helt vit egentligen, men det är inte det som är poängen. Poängen är att jag + tabletter + alkohol = tappar all kontroll och kan inte säga nej till mer alkohol. Alltså ingen bra grej. Ska dricka lagom/litet om jag väl är sugen :3 Kanske en gång i veckan, eller en gång varannan sådär... Plus att jag har jue inte råååeeed! Egentligen.

Jenky sa...

Jaa! Äntligen tillbaka på bloggen!

Och lycka till! :)