fredag 14 december 2012

Meteorer

Som ni kanske vet, så var det ett meteorregn inatt. Jag har sett fram emot det här hela veckan, sedan det började viskas om det i tidningarna. Så nu vid 00:00 tog jag fram en handduk, en kudde, vinterkläderna och en termos med kaffe. Hann se sex stycken små stjärnfall med svansar, tre ur periferin och tre direkt på. De var svåra att märka, för de flesta blossade upp efter en halv till en sekund. Den allra bästa var nog den som klättrade över himlen i hela två sekunder, med vad som såg ut som en röksvans efter sig. Det var ett tag sedan jag blev såhär barnsligt lycklig över något.

3 kommentarer:

Kim Hallberg sa...

VI BEHÖVER DIN HJÄLP! Jag och min dotter ligger 1:a i en fototävling, men 2:an försöker komma ifatt oss:P Som tack om Du röstar på vår bild "Baby Bigfoot - KimsyVimsy" är Du med i dragningen till Dagens blogg, jag har redan utsett 3 vinnare, kan Du vara den nästa?
http://www.blimamma.se/galleri?cat=&comp=7&sort=&user=0&pg=1

Liie sa...

Hej! Du var med i lucka 8 i min julkalender, tävlingen om en träningsmånad med World of Shape och jag vill bara meddela att vinnaren är utsedd och presenterad här http://liie.se/2012/december/vinnare-lucka-8-2.html :) Delta gärna i dagens lucka också om du inte redan gjort det, vinnaren där får sitt tampongförråd rejält uppfyllt!

adaras sa...

Meteorer är så himla coolt!

p.s Tips, vinn Victoria's secret-produkter i dagens lucka! :D
http://adaras.se/category/julkalender-2012.html