fredag 7 december 2012

Fredagsnöje

Nu ska jag prova att locka håret med en plattång! Tjo!



----
Det gick inte. Vad är det de gör, på alla de där youtube-tutorials, som inte jag gör?

13 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, youtube-tutorials är det bästa. Har både lärt mig hur man klipper lugg på bästa sätt och hur man lockar håret via sådana. Tyvärr inte med plattång dock. Hur blir resultatet? Jag är så klumpig med sånt så jag skulle nog inte heller klara av det på första försöket.
/Jenky

rusty sa...

Jag gjorde samma rörelse, och provade även att trycka olika hårt, dra olika snabbt osv... Men inget fungerade. Jag kanske har en för gammal och klumpig plattång för att det ska fungera. Ja, så måste det vara! Inte alls min inkompetens!

Anonym sa...

Haha men så kan det ju faktiskt vara! På min tång sitter inte plattorna fast ordentligt vilket oftast leder till att håret fastnar när man försöker använda den- gör skitont! Så den skulle säkerligen inte funka heller. Inte mitt fel!

/Jenky

TessoDea sa...

Fin blogg!

Liie - Julkalendervinst 8 dec - En månads träning med WoS! sa...

sv: Vad roligt att du är med och tävlar i dagens lucka om en månads träning med World of Shape, lycka till!

mohammedi sa...

Julkalender på min bogg! Stora tävlingar :) Delta på lucka 6 (Avslutas idag, så delta!) , lucka 7 (Avslutas idag , så delta!), lucka 8 & lucka 9 !!! http://mohammedis.se , kram!

mohammedi sa...

Tips! Julkalender på min bogg. Stora tävlingar :) Delta på lucka 6 (Avslutas idag, så delta!) , lucka 7 (Avslutas idag , så delta!), lucka 8 & lucka 9 !!! http://mohammedis.se , kram! (Vinnare varje dag)

Areyanna sa...

Hej! Ja det kan man fråga sig! Min frissa är expert på det där men jag får inte till det än heller! Super fint när man gör det rätt dock=) Ha en fortsatt fin söndag! Hälsningar från mig å king

Ida sa...

Det är lite svårt att få till det, men när man väl lär sig är det superenkelt!! :) Öva på! <3
Det är dock bra att ha en plattång som är lite rundad!

adaras sa...

glömde fylla i min webbsida tror jag xD

Christoffer sa...

Hej! Har du fortfarande posters att sälja med Gackt? Av de jag såg i ditt inlägg från augusti ville jag gärna köpa flera stycken^^ Skrev min mail förut med men skriver igen,

christoffervargas@hotmail.com

Svara gärna så snart du kan då det är tänkt att vara till julklapp.

rusty sa...

Hejsan Christoffer! Har redan mailat dig, så du vet. :)

Elsa sa...

Det är busenkelt att locka med plattång. Det gäller bara att ha nytvättat hår och inte gå över håret med tången för många gånger. Det är lätt att håret inte följer tången efter att man dragit över det med plattången, så försök undvika det. När du sen ska göra en lock börjar du ca 5-10cm från botten med plattången och vinklar den ett halvt varv åt ena hållet, håll kvar i 2 sekunder och dra sedan nedåt samtidigt som du släpper upp tången. Detta skapar en vacker lock. Många gör det felet att de snurrar hela håret runt tången eller att de drar utåt.

Hoppas det kan hjälpa dig på traven. Annars kan du alltid vara med i vår bloggtävling där man kan vinna ett presentkort från Rapunzel of Sweden. Där hittar du produkter och löshår, och det finns faktiskt lockigt löshår om du vill :) Presentkortets värde är 500 kr och tävlingen hittar du mer info om på www.loshar-online.se/tavling2012 :-)

Lycka till!

/Elsa, Löshår Online