tisdag 27 januari 2009

stella was a diver

Provade med spolar i håret idag igen. It's an addiction!
Det fungerar inte så bra. Det håller sig inte riktigt. Men skam den som ger sig. Jag ska bli spol-knarkare och göra det nästanvarendadag! Okej?!

Hursomhelst, så stressar London något oerhört just nu. Jag gjorde en impuls/stress-visit i Oxelösund för att leta upp viktiga papper. Istället hittade jag supergod gryta, en mysig och kärleksfull hund och en pappa som var givmild och allmänt snäll. Sådär som pappor är.

Jag är så otroligt uppe i mig själv så att det börjar bli litet läskigt. Jag har börjat spamma min privata blogg igen med saker som jag inte vill yttra för omvärlden. Det är så konstigt för mig att göra något sådant, för mitt liv har alltid sett ut som så att jag berättar allt för mina närmaste.
Allt.

Det är en sorts blandning av att sjunka in i den människa man var förr i tiden, och stressen och osäkerheten inför den nya människan jag vet att jag kommer bli i London. Det handlar om skäggstubb som jag drömmer om på nätterna, en man som följer mig hack i häl i min Stad. Drömska ögon som är fastlimmade på mig under nätterna, och mina egna tankar limmade på honom under dagarna. Det är beslutsamheter som iglar sig fast i min hud, i mitt sinne. Påfund som ska få mig att må bra och bli mer hoppfull.

Jag tror det går rätt bra. Jag är förväntansfull.

6 kommentarer:

Lin Lin Linda Li sa...

de privata bloggarnas återkomst! det är både :D och D:, I hafta say.

rusty sa...

You haz it too?

Lin Lin Linda Li sa...

jag har lite olika liggande här och var, och jag har använt en rätt mycket på senaste tiden, jag också.

Petro-belle sa...

plivata bloggen? :D eller, den är kanske plivat av en anledning :P

anyways, spolare = luff! använder du massa mousse i håret också då eller?

rusty sa...

Vaaa, mousse? Det enda jag gjort hitills är att sätta i spolar i håret när det varit blött/fuktigt, och sedan bara låta det sitta tills det torkat.
Blir det bättre om man har mousse i från början?
Efterråt så har jag bara haft på hårspray, men det fungejaj inteee ;_;
Help me find the cure for flat hair!

Och jaaa, den är plivat nu, bloggen. Bytte lösenooord och sådära.

Petro-belle sa...

jupp, massa mousse kan vara din räddning! Testa det! Eftersom du inte använder en locktång så är det ju ingen fara. och jaa, det håller lockarna mycket bättre, och sen så får du såklart spraya lite också just for good measure. good luck bb :*