söndag 14 december 2008

För alla Joss Whedon fans

Okej, follow up!
Ni kanske inte heller vet, att när jag verkligen tycker om en serie, och såklart får en favoritkaraktär, så kollar jag upp
allting den skådespelaren gjort! Haha! För jag kan inte få nog av dem! (insert crazy eyes)

Ja, så nu blev det Barney från How I Met Your Mother. Det visar sig att han är med i en grej som Joss Whedon har gjort. Så alla Joss Whedon fans där ute - whoa! Och för er som inte vet vem Joss är - ohmygod, var har ni varit? Joss Whedon är personen bakom serier som Buffy, Angel, Firefly etc etc, aka alla stora nördars idol. Joss med den storslagna humorn som ingen kan slå? Just det, honom!

Hursomhelst, så har Whedon, tillsammans med litet gamla igenkännande ansikten, gjort en 43 minuter lång musikal, som bara har visats på internet. Och låt mig säga er, folks, det är pure awesome! Som allt annat Joss gör, såklart.
Kortfilmen handlar om Dr. Horrible, som såklart är en villain, som vill komma in i någon sorts Villains Association. Samtidigt måste han brottas med superhjälten Mr Hammer som motarbetar honom hela tiden. Och i hemlighet, så är Dr. Horrible kär i Penny, men han vågar inte riktigt prata med henne... Och om man till slut kryddar med litet allsång á là "Once More With Feeling", så har du receptet:

Dr. Horrible's Sing-Along Blog



Välj bara Act 1, part 2 ochsåvidare för att se hela kortfilmen.

Inga kommentarer: