måndag 4 juni 2012

Går det att vänja sig av så snabbt?

Pojkvännen har bestämt sig för att börja kolla på racing (formel 1?), vilket han påstår är som musikens Eurovision Song Contest. Det enda jag hört de senaste två dagarna är "UUUUUUUUUUUNNN UUUUUNNNNNN SKRIIIIIII". Det har varit två underbara dagar, speciellt eftersom jag pluggat under tiden. Och för er som inte kommer ihåg, så delar jag och min pojkvän på en etta. Ett rum alltså. Med uuun-uuuun.
Men det är liksom inte det värsta, heller. Han proklamerar glatt att nu ska han titta på nästa tävling! Den är fem timmar lång. Jag, som blivit smärre besatt av internet/datorn den senaste tiden, blir helt vild och arg. Går runt och surar i flera timmar till soundtracket av det behagliga ljudet av motorer.

Smått rörd av faktumet att jag nu under förmiddagen får använda internet hur mycket jag vill, sätter jag på datorn och börjar knappa. Efter tjugo minuter märker jag att det är rätt tråkigt. Faktiskt så kan jag inte ens komma på vad jag vill göra på datorn.


... Titta på Betty Boop?

1 kommentar:

Jenky sa...

Åh vad jag också avskyr ljudet av de där bilarna. Inte för att jag brukar bli utsatt för det men man har ju hört. Otroligt irriterande!