torsdag 9 februari 2012

Men det är bra.

Jag lyssnade på Diabolos igår för första gången på väldigt många år. Min initiella reaktion var ungefär "HOMG, det här albumet är ju det bästa albumet någonsin som någon har skapat!".
Host. Nu såhär dagen efter så kan jag säga att, nej. Det är inte det bästa albumet någonsin som någon har skapat.

Gackt från Diabolos-eran.

6 kommentarer:

Jenky sa...

GACKT! :D
What's up med kostymen? Jag vill också ha en djurkostym.

rusty sa...

Han använder den på sina konserter, har varit med i många år nu. Ibland klär han ut sig i den för att kunna gå runt och krama sina fans, och ibland är den med i sketcher i hans konserter.
Den är också med under ett gammalt dansnummer (som han slutade med för två år sedan), då hela scenen fylls av folk i sådana där kattdräkter. :3

Du kan ju köpa en sådan här, vettja! http://www.google.se/imgres?q=kigurumi&um=1&hl=sv&safe=off&sa=N&biw=1366&bih=653&tbm=isch&tbnid=h7EAGT8w9FpNwM:&imgrefurl=http://www.kigurumi-store.com/&docid=H_8ZtIx1jcMG_M&imgurl=http://www.kigurumi-store.com/shop/images/products_character_AW/SAN-079_AW.jpg&w=420&h=420&ei=L9ozT_G7OMfQ4QSNrdD2AQ&zoom=1
Oj, lång länk, men de kallas kigurumi och är typ världens bästa alternativ till tex fula onepiece. Billigare är de också. Jag har en Hello Kitty. :3 Kanske världens skönaste lounge-kläder.

Jenky sa...

Låter ju som värsta showen!

Ps, rabbit kigurimi!

Jenky sa...

Haha jag försökte hitta det på YouTube men fann ett mycket dramatiskt intro till en konsert där han red runt på hästar och rappade istället.

rusty sa...

Hahaha, jaaa. Han blev väldigt omtalad tack vare det där hästridandet. Jag har ju tillochmed sett det där introt live, minus hästridande då tyvärr.
Om du vill se kattgrejs, så kika på den här videon vid ungefär 2:48, så får man se olika "mardrömmar" Gackt har. Den videon visades under hälften av konserten, och ohmaigahd, när jag såg kattgrejset så blev jag alldeles till mig.

http://www.youtube.com/watch?v=IKeUP07hBwE&feature=related

Jenky sa...

Alltsåååååååååå...! Frust!
Roligast är ju ändå att han ligger och sover med lackbyxor och boots haha. Jag gillar när de har små filmer och sånt under konserter.