tisdag 9 december 2014

Why are you blushing?

Så, jag fick ju ärva min fars mobil, och har varit helt besatt av den sedan dess. SPELA SPEL. Mina favoriter är Candy Crush, Soda Crush och cirka 15 datingspel. Det är så fantastiskt med otome-games, man vill bara fortsätta med historien hela tiden. Dock är det väldigt svårt att välja kille ibland, och så kan man bli ledsen om man råkar få en dryg en. Jag har kommit på att jag har en viss typ iaf. Så nu har jag ungefär nio pojkvänner som är androgyna med långt, ljust hår. 
Tror tre av dem är asdryga, de är skittaskiga mot mig hela tiden, och ändå ska man vara helt "Ooooh, vänta, förlåt, tyck om mig!".
Två av dem är BL, alltså Boys Love, och där får man inte riktigt tillfälle att välja en partner. Jag försöker ihärdigt bli fysisk med huvudkaraktärerns barndomsvän (brukar annars skippa den routen, tycker den är rätt tråkig), som är en varulv. Har en fetish för huggtänder, alltså. 
Den sista är den tysta, kalla typen. Jag köpte faktiskt den appen (!) för att få vara med honom. Men han är jättedum, så jag vill säga till honom att han inte var värd 28 kronor. :(

Så varje dag klockan 20:00 (04:00 i Japan), så får man nya "biljetter" så att man kan fortsätta storyn. Sitter och stirrar maniskt på klockan varje dag. Snart! Snart!

Men det allra bästa, och jag hoppas att ni forfarande läser, ÄR ATT DET FINNS ETT DATINGSPEL MED GACKT. Ja, du läste rätt. Gackt! GACKT. 
Man kan välja mellan fyra olika historier just nu, och jag valde blond!Gackt. Han. Är. Så. Ung. Dör litet inombords när han försöker säga något till mig men ångrar sig i slutändan. Dör. 
Lägger upp en bild från spelet nästa gång jag sitter vid datorn. Vilket nog inte kommer ske på ett tag. Mobil!!!

Sedan har det hänt en annan kätterolig grej. Men det tar vi en annan gång. 

1 kommentar:

Lin Lin Linda Li sa...

Inget slår Hatoful Boyfriend!