måndag 13 augusti 2012

ÅH HERREGUD

ÅH HERREGUD JAG HITTADE PRECIS en av mina favoritlåtar när jag var en liten parvel! Den låten som Take That's "Rule the World" (som jag precis skrev om) påminner om så sjukt mycket. Jag får samma känsla av båda låtarna. Det här blir litet huller om buller, men jag är litet i extas, för jag har letat efter den här låten i typ 15 år.

Fan, finns ingen officiell video! 


Jag kommer ihåg att det var en blond pojke (min preferens som ung flicka var blonda pojkar...) som satt vid ett piano och jag bara satt där med glittriga ögon och tänkte att jag bara måste lära mig spela piano.

1 kommentar:

Jenky sa...

Aaahaaah! Jag älskade också den här låten när den kom! Fast jag var typ tolv och vägrade erkänna att jag tyckte att den var bra och lyssnade på den i smyg när den spelades på radio. För ett par veckor sedan försökte jag sammanställa en spellista med musik som jag minns att jag har gillat extra mycket från barndomen och upp till nutid, där fanns den med. Den är fortfarande sjukt bra! Jag minns det som att det var han flintskalliga som sjöng vid pianot? Sångaren i East 17. Men det kanske var nån annan? Svartvit var den i alla fall.