tisdag 22 april 2014

Now you're one of us.

Är för övrigt helt spamnipprig över gruppen MUTEMATH. Har äntligen lyckats börja lyssna på ett nytt band - något som förekommer sällan.
MUTEMATH är mest kända för sin låt som är med i Twilight, när Edward och Bella goes OFFICIAL i skolan.


Låten har fått mitt hjärta att bli helt doki doki sedan 2009, då jag spenderade det mesta av min tid med att läsa, titta och lyssna på Twilight. Allting var Twilight. Här är bildbevis:


Dude, jag köpte en jävla PLANSCH.TEAM EDWARDDDDDD!!!!!!!!!11111111


Runt den här tiden fick jag en mani och trodde att jag var en vampyr. Med andra ord får jag oändliga fuzzy feelz av allting som påminner mig om den här perioden. Så när jag de senaste dagarna sysslat med att lyssna på MUTEMATH, om och om igen, så känns det ungefär som att vara hög. Endorfiner i små, trevliga doser som sipprar ut i mitt blod.

Så nu funderar jag på om jag inte ska slänga mig huvudet först in i Twilight-träsket istället för True Blood. Titta om på första filmen, som jag säkert sett lika många gånger som Matrix (Hej 13-åriga Emelina!).Men hur som. MUTEMATH! Såhär ser de ut, och såhär låter deras kändaste låt, Spotlight:
Iz good stuff, mon.

4 kommentarer:

Anonym sa...

PLANSCHEN.

Frust! :D

/Jenks

Lin Lin Linda Li sa...

Den satt i ett litet Londonrum vi delade. Emelina <3 Edward.

rusty sa...

Jaawww! Tror den kostade £5 eller något på HMV. Den satt bakom våran dörr, så att när den var öppen så kunde man inte se den. Sådant där praktiskt sätt att halvgömma sitt skämsintresse. MEN LINDA GICK MED PÅ DET, fast det där är typ den läskigaste bilden på Edward någon.

Åh, älskar Patt!Edward.

Jenksy sa...

Åh! Bakom dörren-tricket! Bästa. Insidan av garderobsdörrtricket är en fin en den med. Körde jag mycket med när jag bodde hemma :D :D :D