tisdag 22 april 2014

fangirlism

EN liten jävla vampyr med southern accent i SPN, och hjärtat börjar dunka snabbare och jag tänker att JAG SKA NOG TITTA OM PÅ TRUE BLOOD. Såg igenom allt senast i somras.SPN season eight är rätt så lame, för övrigt, jjaaa. Upp till säsong sju var allt frid och fröjd, men nu... Det undslipper alltid en liten suck innan jag sätter på nästa avsnitt. Och det enda jag tänker på är "Kommer inte Castiel snart?" eller "Men för fan raka dig, Sammy".Dean: "What's the word, Cass?"
Castiel: "It's a shortened version of my name."

*dör av skratt*

6 kommentarer:

Anonym sa...

Är också på säsong åtta nu. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Det var som om serien nådde sin höjdpunkt i och med Samifer. Fast jag fortsätter att kolla ändå.

/Jenks

Lin Lin Linda Li sa...

Påminn mig? Säsong sju var väl med mister DICK? Tyckte den säsongen var.. inteinteinte bra. Jag uppskattade åtta ganska mycket på grund av att jag tagit paus så länge och sedan började titta igen. Kan tyvärr varna att säsong nio inte är någon väckarklocka, men det visste ni nog redan. Innehållet SKULLE kunna vara bra, men de har inte utnyttjat vissa karaktärer eller settings ordentligt hittils. Är dödstrött på hur Sam och Dean ALDRIG kan vara ärliga mot varandra också och det blir ALLTID problem pga det. Some kids never learn...

Har typ en och en halv säsog av True Blood att catcha up me dockså, fast jag tyckte serien gick ner sig så vansinnigt mycket när häxorna kom in. Jag dog nästan över hur löjligt det var när Erik och Bill var utanför häxhuset.

rusty sa...

Jaaa, med mister DICK! Jag tyckte the leviathans var en helt okej big bad. Fast det jag tyckte mest om var nog lösavsnitten när de mest bara löser "vanliga" fall. Jag kommer inte riktigt ihåg så mycket av vilken säsong som är vilken just nu, eftersom jag spammar mig framåt... Och ända sedan Cass kom in så är ju jag en happy camper.

Är fortfarande litet vaksam kring allt det här snacket, dock, eftersom jag inte sett färdigt säsong 8, och inte heller säsong 9...

Men jag blev nog mest överraskad över att säsong 6 och 7 var BRA, eftersom du skrivit att det inte alls "var samma sak", tråkigt osv... Men nu kom nosdykningen. :'(

rusty sa...

Jenksy: Hm, jag vet inte när serien egentligen är i topp. Menar du att du tycker det varit den bästa ZEH BIG PLOT i serien hittills eller?

Jag älskar ju säsong 2 och tre. För att Dean är så mycket ångestmonster, och det finns så många bra scener med när han har ångest och kämpar tillbaka gråten.
Jag tänker typ på det här citatet dagligen:
"You're gonna die. And this is what you're gonna become!"
/Dean har en tete a tete med sig själv.

Jenksy sa...

Japp. Höjdpunkten på hela Supernatural var när Lucifer jagade och till slut tog över Sams kropp. Det var fan hett. Och det är ju det enda viktiga. Frust.

Nämen, jag tyckte nog verkligen att hela den säsongen var riktigt jäkla bra.

rusty sa...

Jag tycker ju inte så jättemycket om Sammy (eller snarare Jared), så när han blir djävulen så kissar jag inte direkt på mig av lycka, tyvärr. Men lätt den hetaste versionen av honom!
Tycker nog inte det var höjdpunkten... Har för mig att jag såg säsong fem avsnittsvis, så det är mycket möjligt att jag aldrig fick någon feeling pga att det var så utdraget. :( Så nu har jag typ den inställningen fortfarande. Fast jag älskar ju hela ängel-grejen. Så himla skönt inslag efter dumma demonerna. Le sigh.