fredag 24 maj 2013

jajo

Börjar komma in i en bloggsvacka igen. Sådär som man gör ibland, när man aldrig får några kommentarer.
Oftast känns det bra bara att få skriva, och sedan se att jo, det är folk som pallrar sig hit. Men till slut betyder nummer ingenting, och när man lagt ned energi på att skriva ett inlägg som man tyckte om... och man inte får någon kommentar. Då tröttnar man.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte alltid du svarar på kommentarerna, då tror jag att du inte läser dem eller tycker att jag är en sån där som måste lägga sig i exakt allt. Varför vet jag inte för jag uppskattar ju också kommentarer. Jag är nog dålig på att lämna kommentarer överlag eftersom det tar sån tid att göra det via mobilen när den inte kommer överens med bloggportalen. Och så är det knepigt ibland att fylla i de där "kontrollerar att du inte är en robot"-testen. Så jag tänker ofta att jag ska kommentera senare. Men, men. I hear you!
/Jenky

Anonym sa...

Skrev till exempel en till kommentar efter den här som Blogger bara helt hänsynslöst raderade. Frustrerande! /J

yourkindofzero sa...

jag om någon är ju hemskt dålig på att kommentera, det vet du väl men jag ska bättra mig! Jag uppskattar så himla mycket att kunna läsa och ta del av din värld när vi är långt borta, så även om jag inte kommenterar så vet du att jag alltid, alltid läser och alltid finns här om du vill prata :) pusspånosen!