tisdag 25 november 2014

Förstår ingenting av hur den fungerar, för övrigt.

Jag har fått ärva min pappas iPhone. Det verkar inte som om app store har min Solitaire-app of choice. Är så himla ledsen. Har försökt prova en del andra, men de är helt värdelösa. Alldeles plottriga och när man flyttar korten så är det jättesegt.
Jag spelar ju enorma mängder Solitaire. Flera timmar per dag. Har inte ens vågat uppdatera appen över rädsla att de gjort om den från den gamla versionen. Det är skitful och ligger på några kb. Men jag har kört med den i flera år, ända sedan jag fick min första telefon med touch screen. Får faktiskt ångest över att den inte finns. Har till och med en seriös (fast kanske inte riktigt?) tanke på att inte använda den nya telefonen. 


3 kommentarer:

Jenky sa...

Flera timmar varje dag? :0 Du skulle kunna tävla bergis. Kör du med eller utan tid? Jag brukade spela utan tid för jag blev så stressad av klockan.

rusty sa...

MEN SUCK. Hatar nya mobilen. Allting blir fel, får skriva om igen.
Ja, jag skulle nog faktiskt kunna tävla i det! Tror min bästa tid ligger på typ en och en halv minut. Fast jag spelar inte harpan, utan en som heter Scorpion. Tror den har en success rate på typ 5%. Är jättesvårt att gå ut!

Jenky sa...

Ah. Scorpion har jag aldrig spelat. 5 % låter jobbigt. Inte undra på att du får kämpa i flera timmar.

Varför blir det fel i nya telefonen? :(