söndag 8 juni 2014

Ingen spoiler.

Är så himla ledsen. Såg färdig säsong två av Bates Motel igår, och saknar redan. Den sedvanliga saknaden, hålet i magen, som man får när man sugits in i en annan värld. Jag vill se mer skruvade människor. Sista episoden. Åh.
Nästa säsong börjar sändas 2015. Så jävla värdelöst. 2015. Jag måste ha den nu, måste få ha ett alternativt liv så att jag inte behöver tänka på mitt eget. Jag är skiträdd. Jag hoppas nästan att jag dör på operationsbordet. Kontemplerade att ta en buss ut i vildmarken tidigare idag, och sitta och gömma mig där så att jag inte behöver åka till Östra imorgon. Det kändes som en jättebra idé i ungefär en halvtimme.

Försöker titta på någon annan serie. True Detective. Fortsättningen på The Following. Den ena känns för seg, och den andra har jag ingen feeling för just nu. Fastän jag älskar Kevin Bacons angstande.

1 kommentar:

Jenx sa...

Ooh, vill också se klart S02. Hann inte göra det i helgen. Är det lika få avsnitt av andra säsongen som av första? Älskar att leva mig in i alternativa verkligheter, bland det bästa som finns är ju att börja följa nån sån där långkörare med typ 10 säsonger. Fast precis som du säger så blir man så ledsen sen när det tar slut. Värst var det nog för mig efter sista avsnittet Battlestar Galactica. Det kändes ungefär som om en hel hög med vänner bara försvann. Jag bara bölade och bölade. Jättehemskt var det. Men det är trevligt och mysigt så länge det varar. Precis som med riktiga människoförhållanden, heh.

Jag skolkar från jobbet i dag så om du blir supernervös så finns jag på sån messenger!