måndag 10 januari 2011

Strangers in the night

Förra veckan spenderade jag och Daniel tid på The Rover, som vi brukar göra ungefär en gång i veckan. The Rover specialiserar sig på olika sorters öl, och eftersom jag och Daniel har blivit finsmakare av denna fantastiska dryck de senaste månaderna, så är det vårat favorithak. Enda nackdelen är att de stänger rätt så tidigt.

När vi begav oss mot järntorget för att åka hem, så råkade vi se ett ställe som vi aldrig sett förut. Medan Daniel gick in för att fråga när de stängde, så ropade en flicka på mig som stod utanför och rökte med sin pojkvän.
"Inte ska du stå där alldeles ensam! Kom hit och prata med oss!"

Detta var början på en väldigt trevlig afton (läs: natt) i sällskap av främlingar och alkohol. Jag fick blommor av personalen, vi drog vidare till Babar och drack shot:ar, mer öl och whiskey. Vi stod länge, länge i rökrummet och snackade skit med våra nyfunna vänner. Flickan hette Nicolina, och vi båda förundrades över att äntligen ha fått träffa någon med ett lika ovanligt namn som en själv. Det blev en sen natt med många kramar, och nu precis fick jag ett sms där hon skrev att hon gärna vill träffas igen. Jag blir så glad! :3

Inga kommentarer: