måndag 16 maj 2011

King of Spain

Men nu skiter vi i GACKT. För jag ska nämligen se The Tallest Man On Earth ikväll på Parken! Hur fantastiskt är inte det, egentligen? Han lyckades skapa en av 2010's bästa skivor, The Wild Hunt.

När jag hade pannkaksdag och promenad genom soliga Göteborg för några dagar sedan med bror, så ställde han en enkel fråga.
"Vill du få en biljett?"

Livet ler otroligt stort just nu, och jag blir litet förvirrad. Jag är litet ovan, antar jag. Men otroligt glad, också.


Om ni inte förstått ännu:

Alltså:

mjau och &%?#

Drömvis, då. Deformerade spädbarn och min vingelgång är borta, tack och lov. Men att ta hand om kattdjur av alla dess slag kvarstår. Så mycket katter att klappa! Så många tigrar att krama! Fantastiskt.

Sedan så blir mina drömmar alltid invaderade av aliens. Väldigt specifikt. Katter och utomjordingar.

Han lovade ju!

Han höll sitt ord. GACKT kommer till Europa i sommar igen. Datum har inte publicerats ännu. Det blir väl antagligen ännu en mini-semester någonstans i Europa i sommar, då. Dags att börja spara mitt minimala kapital! Alltså ingen god mat de kommande månaderna heller. x_x

Photobucket

Gaga?


Den Levande Journalen

Angående det här med vänner man får via internet. Vilken otrolig värld och tillfällen man får att lära känna människor som man aldrig annars skulle ha fått lära känna.
Även om man inte pratats vid på tre år, så kommer till exempel vissa människor ihåg en från den gamla goda tiden på LiveJournal. Sådant gör mig otroligt glad.

För några dagar sedan fick jag ett meddelande av just en sådan person. Hon frågade om råd gällande en del jobbiga saker. En annan vän till Linda vars blogg jag följer slaviskt kom med råd till mig när jag behövde det gällande min depression. Den tredje skrev just till mig och ville fortsätta hålla kontakten via Facebook, och undrade hur mitt liv ser ut nuförtiden - är du kvar i fandomen, och har Japan fortfarande klorna i dig?
Den fjärde är ju såklart Lauran. Min lilla förvirrade amerikan som jag hör av någon gång i månaden. Kvinnan vars LiveJournal jag hade följt i flera år, och sedan en dag i Tokyo fick träffa för första gången.

Jag är tacksam över de fantastiska människor som jag lärt känna. Världen blir så liten med internet.

torsdag 5 maj 2011

Skjuten i benet och slagen av en bastant kvinna

Min dröm inatt var ju... en ny upplevelse om man säger så. Kidnappad, skjuten i låret, slagen för jämnan och ingen mat eller vatten på en vecka. Till slut lyckades jag hasa mig ifrån mina kidnappare och sjönk ihop framför en polis. Mellan hulkgråten och den intensiva smärtan sa jag "Hej, jag heter Emelina och jag har blivit skjuten i låret och har nästan svultit ihjäl den senaste veckan. Ni måste hjälpa mig och ge mig vatten!"
Polisen tittade skeptiskt på mig och sa "Du ser förvånansvärt pigg ut för att ha blivit skjuten i benet och svultit i en vecka. Jag tror inte på dig, och vatten får du hitta själv."
Jag svarade med en "o_O"-min och ännu mer storböl.

Sedan vaknar jag upp och känner mig fortfarande allmänt "o_O?".

onsdag 4 maj 2011

Nytt hår... lawl.

pump-pump-pump

Jag får höra en liten nyhet om att Gackt har börjat follow:a en av hans fans på twitter. Det krävs så otroligt litet vetskap gällande sådana här saker, och så börjar min kropp agera helt apeshit. Adrenalinet flödar och händerna darrar och ben-skakar-tixet sätter igång och så vill jag mest bara röka och dricka kaffe. För det mesta är det en härlig upplevelse, men ibland så måste jag ändå distansera mig själv och tänka efter.

Är det inte litet konstigt att jag reagerar så? Obehagligt?

Rik

Om ungefär 2-3 veckor kommer jag att få 3000:- insatta på mitt konto. Jag har för närvarande gått utan inkomst i två månader, så dessa tusen kronor känns nästan som en hel miljon. Tänk på allt jag kan köpa! Mat! Och sedan... mat! Mat som jag faktiskt vill äta! Förstår ni hur fantastiskt det här är? Jag kommer få byta ut mina risbollar, pannkakor och mackor mot, bara som exempel:

Min indiska gryta!
.... Jag kan köpa potatissallad och känna den ljuva sötman av att det börjar bli sommar (om man bortser från det eviga snöandet just idag)
Salami som nytt pålägg!
Sparris och spenat!
Thailändska grytor i alla dess slag!
Jag kan börja baka igen *_*
Köpa flera paket kaffe! PÅ EN OCH SAMMA GÅNG.
Köpa mina favoritkakor som brukar (ibland) hålla i flera veckor. :3 Till ovannämnda paket med kaffe.


Gud vilken lyx.